Valostore

Pohjoismaiden #1 Suurin Valokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 26.08 myymälä avoinna 9-13:30

Tietosuojaseloste

Handshake Finland Oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa henkilötiedot EU:n henkilötietolain mukaisesti. Tietosuojaselosteen tarkoitus on informoida asiakkaita heidän henkilötietojensa käsittelystä. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Handshake Finland Oy:n palveluita.

Rekisterin pitäjä ja rekisteriä hoitava henkilö:

Handshake Finland Oy / Valostore
Y-tunnus: 2304112-0

Petrus Saari, Handshake Finland Oy, privacy@handshake.fi

Rekisterin nimi

Handshake Finland Oy - asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Handshake Finland Oy:n asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi sekä asiakassuhteen ylläpito. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseksi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri voi sisältää seuraavia tietoja

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yritys/organisaatio
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Maksutiedot, sisältäen luottosopimukset ja muut laskutustiedot
  • Toimitustiedot
  • Tuotearvostelut
  • Verkkokaupan selaustiedot
  • Päätelaitteen tunnistetiedot

Henkilötietorekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietorekisteriä käytetään seuraaviin käyttötarkoituksiin

  • Asiakkuuden ylläpitäminen ja hallinta
  • Tilausten toimitus, käsittely ja arkistointi
  • Asiakaskokemuksen parantaminen
  • Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin
  • Väärinkäytösten estämiseen
  • Kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen

Tietojen säilyttäminen ja suojaaminen

Henkilötietorekisteri on suojattu asiattomalta pääsyltä ja rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta. Handshake Finland Oy huolehtii, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Henkilötietojen säilytysajan määrittelee sen käyttötarkoitus ja lain asettamat velvollisuudet.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietorekisterin tiedot saadaan asiakkaalta www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Satunnaisesti saatamme käyttää Suomen Postin ja Väestönrekisterikeskuksen osoitepalvelua.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Voimme luovuttaa tietoja 3. osapuolille maksuliikenteen ja toimituksien takaamiseksi, analytiikka- ja tilastointikumppaneille ja tarvittaessa viranomaisille. Handshake Finland Oy huolehtii tietoja siirrettäessä ja käsiteltäessä tietoturvan korkeasta tasosta. Kolmansien osapuolten tietojenkäsittelyn tason varmistuskeinoina on Privacy Shield -sopimus tai muu EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen hyväksytty tapa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei yhteistyötaho ole Euroopan komission hyväksymän ns. Privacy Shield-sopimuksen piirissä.

Rekisteröidyn oikeudet

Handshake Finland Oy:n asiakasrekisterissä olevalla henkilöllä on oikeudet seuraaviin vaatimuksiin:

Tarkistusoikeus - Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa tietonsa rekisterissämme. Tietojen tarkastus on mahdollista yhtiön päätoimipaikassa, missä rekisteriä pidetään. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot, pyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisteröidyn on kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä tietojen tarkistuksen yhteydessä.

Oikeus tietojen korjaamiseen - Rekisteröidyllä on oikeus vaatia korjaamaan tietonsa. Tietojen korjaaminen on mahdollista yhtiön päätoimipaikassa, missä rekisteriä pidetään. Mikäli henkilö haluaa oikaista hänestä tallennetut tiedot, pyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisteröidyn on kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä tietojen korjaamisen yhteydessä.

Oikeus henkilötietojen poistamiseen - Rekisteröidyllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista rekisteristä. Pyyntö tietojen poistamiseen on tehtävä kirjallisesti yhtiön päätoimipaikassa, missä rekisteriä pidetään. Mikäli henkilö haluaa poistaa hänestä tallennetut tiedot, pyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisteröidyn on kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä tietojen poistovaatimuksen yhteydessä.

Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Evästeet

Kävijän tietokoneelle voidaan ajoittain siirtää ns. evästeitä ("cookies"). Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on tietokoneesi IP -osoite eli mistä Internet -osoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan.

Sivusto käyttää evästeitä sivuston toiminnallisuuksiin, kuten esimerkiksi ostoskori-toiminnallisuuteen. Evästeet muistavat esimerkiksi, mitä tuotteita olet lisännyt ostoskoriisi, oletko käynyt jollain tietyllä sivulla aiemmin ja mitä tuotteita olet selannut. Evästeet auttavat meitä saamaan käynnistäsi yleiskuvan, jonka perusteella pystymme optimoimaan sivustoa ja muokkaamaan sitä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Lisäksi käytämme evästeitä kohdennettuun mainontaan muilla verkkosivustoilla. Yleisesti ottaen käytämme evästeitä osana palveluamme, koska tahdomme tarjota sinulle mahdollisimman kiinnostavaa sisältöä.

Evästetietojen avulla palvelun kävijämääriä voidaan seurata Handshake Finland Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta sekä analysoida ja kehittää kävijöitä paremmin palvelevaksi. Lisäksi Handshake Finland Oy:n yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista tällä ja muilla sivustoilla.

Evästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään kävijän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin. Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista.  Kävijä hyväksyy, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

Evästeiden tallennusaika laitteellasi vaihtelee. Kun eväste vanhenee, se häviää laitteeltasi automaattisesti.

Voit milloin vain estää kaikki evästeet ja/tai kolmannen osapuolen evästeet vaihtamalla tietokoneesi, tablettisi tai älypuhelimesi selainasetuksia. Näiden asetusten sijainti riippuu käyttämästäsi selaimesta. Muistathan kuitenkin, että jos estät kaikki evästeet ja/tai kolmannen osapuolen evästeet, et voi käyttää sivuston kaikkia toimintoja ja palveluita (sillä niiden toiminta perustuu evästeisiin).

Käyttämämme evästeet:

  • Verkkokaupan käytön kannalta välttämättömät cookiet (ostoskori yms. toiminnallisuuksia varten)
  • Local storage - notifikaatiot ja valinnat sivuilla
  • Criteo retargeting (markkinointi)
  • Google analytics (tilastot)
  • Facebook (markkinointi)

Tietoturvaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tietoturvaselostetta lainsäädännön muuttuessa tai toiminnan kehittämisen parantamiseksi. Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

Valostore

KANNETTAVIEN VALONLÄHTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Valaisimet ja oheistuotteet kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. VALOSTORE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden tehokkaimmat käsi- ja otsavalaisimet sekä parhaat varusteet. Meillä on oma valonmittauslaboratorio ja ilmoitamme valaisimien todelliset valotehot. Tervetuloa ostoksille VALOSTORE-verkkokauppaan!

VALOSTORE.FI TARJOAA

  • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
  • Joustavan tyytyväisyystakuun
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 2,95 €
  • Ilmaisen toimituksen 140€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

VALOSTORE MYYMÄLÄ

Myymälämme sijaitsee Oulussa. Lähes kaikki verkkokaupan tuotteet ovat esillä ja vapaasti kokeiltavissa. Tervetuloa jutuille sekä valaiseville lamppukaupoille!

Katso lisätietoja

LIITY SISÄPIIRIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.